JR博多駅ビルの地下1階にあった韓国料理店に来てみるといつの間にか	おらが蕎麦 博多1番街店というお蕎麦屋さんに代わってたのでお蕎麦をいただきました  今日は土用の丑の日なのでうなぎ丼とざる蕎麦のうなぎ丼定食にしました 美味しかったですよ(_)  #福岡市 #博多駅 #地下 #中央街 #ランチ #食事 #そば #蕎麦 #定食 # tags[福岡県]

JR博多駅ビルの地下1階にあった韓国料理店に来てみるといつの間にか おらが蕎麦 博多1番街店というお蕎麦屋さんに代わってたのでお蕎麦をいただきました 今日は土用の丑の日なのでうなぎ丼とざる蕎麦のうなぎ丼定食にしました 美味しかったですよ(_) #福岡市 #博多駅 #地下 #中央街 #ランチ #食事 #そば #蕎麦 #定食 # tags[福岡県]

昨夜22時過ぎに帰宅したパパのお夕飯ŧ‹"((。´ω`。))ŧ‹" この間おでん作った時に、買ったはいいものの土鍋に入りきれなかったロールキャベツ君で手抜き料理(๑⃙⃘ ⁼̴́ꐧૃ ⁼̴̀๑⃙⃘) 【コレ+糸こんのきんぴら+鰻の茶碗蒸し】 おかえりなさーい✧⁺⸜(●˙▾˙●)⸝⁺✧  明日からちょっくら韓国に行って来ます初めての冬のソウル⛄️ あちらは最低気温が-10度らしくて…そんな寒いとこ今まで行ったことなくて とりあえずホッカイロとヒートテックだけ買ってみた無知な私ですwww 他になんか防寒対策で要るもんありますか? - 384件のもぐもぐ - ロールキャベツのトマト煮込み by yurie616

昨夜22時過ぎに帰宅したパパのお夕飯ŧ‹"((。´ω`。))ŧ‹" この間おでん作った時に、買ったはいいものの土鍋に入りきれなかったロールキャベツ君で手抜き料理(๑⃙⃘ ⁼̴́ꐧૃ ⁼̴̀๑⃙⃘) 【コレ+糸こんのきんぴら+鰻の茶碗蒸し】 おかえりなさーい✧⁺⸜(●˙▾˙●)⸝⁺✧ 明日からちょっくら韓国に行って来ます初めての冬のソウル⛄️ あちらは最低気温が-10度らしくて…そんな寒いとこ今まで行ったことなくて とりあえずホッカイロとヒートテックだけ買ってみた無知な私ですwww 他になんか防寒対策で要るもんありますか? - 384件のもぐもぐ - ロールキャベツのトマト煮込み by yurie616

Kimbap (Korean sushi - minus the fish)

Kimbap (Korean sushi - minus the fish)

Anguila, deliciosa con arroz. #japanrestaurantweek http://japanrestaurantweek.atrapalo.com/

Anguila, deliciosa con arroz. #japanrestaurantweek http://japanrestaurantweek.atrapalo.com/

Unagi Don | Easy Japanese Recipes at JustOneCookbook.com

Unagi Don (Unadon)

Unagi Don | Easy Japanese Recipes at JustOneCookbook.com

What the restaurant may lack in design it more than makes up for with its witty reimagining of Korean cuisine. Is that a glimmer of Scandinavia in that ssäm wrap of smoked eel and puffed rice presented on a nasturtium leaf? Or in the classic pajeon pancake topped by tufts of mackerel “floss”?

What the restaurant may lack in design it more than makes up for with its witty reimagining of Korean cuisine. Is that a glimmer of Scandinavia in that ssäm wrap of smoked eel and puffed rice presented on a nasturtium leaf? Or in the classic pajeon pancake topped by tufts of mackerel “floss”?

Unagi Don (Unagidon) Recipe

Unagi Don (Unadon)

Unagi Don (Unagidon) Recipe

eel dolsot bibimbap - eel mixed rice bowl

eel dolsot bibimbap - eel mixed rice bowl

Jangeo-gui (Broiled eel):  Korea's hot summer days are the best time to have a dish of broiled eel.   [Sorry, NO RECIPE]

Jangeo-gui (Broiled eel): Korea's hot summer days are the best time to have a dish of broiled eel. [Sorry, NO RECIPE]

Janguh Gui - Broiled / Grilled Eel - 장어구이

Janguh Gui - Broiled / Grilled Eel - 장어구이

간단한 주먹밥 요리, 베이컨치즈말이 – 레시피 | Daum 요리

간단한 주먹밥 요리, 베이컨치즈말이 – 레시피 | Daum 요리

f7d2ac646f7c8e3c831acd357b31f97e.jpg (638×443)

f7d2ac646f7c8e3c831acd357b31f97e.jpg (638×443)

Nearby restaurants are ready to slice the fish that customers buy directly from the market into hoe. The usual arrangement is that the customer pays the fishmonger for the fish and the restaurant owner for the side dishes, vegetables or sauces. In spring, sea bream and sea bass is popular, while grilled eel or king carp are favored in summer.

Nearby restaurants are ready to slice the fish that customers buy directly from the market into hoe. The usual arrangement is that the customer pays the fishmonger for the fish and the restaurant owner for the side dishes, vegetables or sauces. In spring, sea bream and sea bass is popular, while grilled eel or king carp are favored in summer.

Grilled eel (장어구이)

Grilled eel (장어구이)

Crispy eel with Sweet & Spicy Sauce(장어강정)

Crispy eel with Sweet & Spicy Sauce(장어강정)

Chefs serve sushi and sashimi alongside unagi donburi (broiled eel), bulgogi (marinated rib eye), and udon, a soup with seafood and veggies

Chefs serve sushi and sashimi alongside unagi donburi (broiled eel), bulgogi (marinated rib eye), and udon, a soup with seafood and veggies

Pinterest
検索