JR博多駅ビルの地下1階にあった韓国料理店に来てみるといつの間にか	おらが蕎麦 博多1番街店というお蕎麦屋さんに代わってたのでお蕎麦をいただきました  今日は土用の丑の日なのでうなぎ丼とざる蕎麦のうなぎ丼定食にしました 美味しかったですよ(_)  #福岡市 #博多駅 #地下 #中央街 #ランチ #食事 #そば #蕎麦 #定食 # tags[福岡県]

JR博多駅ビルの地下1階にあった韓国料理店に来てみるといつの間にか おらが蕎麦 博多1番街店というお蕎麦屋さんに代わってたのでお蕎麦をいただきました 今日は土用の丑の日なのでうなぎ丼とざる蕎麦のうなぎ丼定食にしました 美味しかったですよ(_) #福岡市 #博多駅 #地下 #中央街 #ランチ #食事 #そば #蕎麦 #定食 # tags[福岡県]

Korean Food | Jang Uh Gui | Broiled & Grilled Eel

Find great information about Korean food here. Visit us to learn more about Korean Jang Uh Gui

ここにきて息子がちょっと夏バテ日本では土用の丑の日にうなぎを食べるけど、韓国では夏の疲労回復に、ポンナル(伏日)という日に参鶏湯を食べる習慣があるらしい。以前に買った平野レミさんのレシピ本に、簡単サムゲタンの作り方があったのでずっと気になっていたので、今日作ってみることにした材料(2人分)鶏骨つきモモ肉2本Aにんじん、ごぼう、長ネギ(各みじん切り大さじ2)にんにく、しょうが(各みじん切り大さじ1/2)もち米、松の実(各大さじ1/2)むき甘栗4つ割り4個(無かったのでパス)塩小さじ6/1オイスターソース小さじ1/4B水6カップ酒1/2カップ長ネギ(青い部分1本分)ゴマ油小さじ1塩小さじ1コショウ少々ゴマ油適量Cパプリカ(赤)、長ネギ(細切り)、松の実各適量作り方1.Aをボウルに入れ、混ぜ合わせる。2.鶏もも肉の皮...サムゲタン・・もどき(* ̄∇ ̄*)

ここにきて息子がちょっと夏バテ日本では土用の丑の日にうなぎを食べるけど、韓国では夏の疲労回復に、ポンナル(伏日)という日に参鶏湯を食べる習慣があるらしい。以前に買った平野レミさんのレシピ本に、簡単サムゲタンの作り方があったのでずっと気になっていたので、今日作ってみることにした材料(2人分)鶏骨つきモモ肉2本Aにんじん、ごぼう、長ネギ(各みじん切り大さじ2)にんにく、しょうが(各みじん切り大さじ1/2)もち米、松の実(各大さじ1/2)むき甘栗4つ割り4個(無かったのでパス)塩小さじ6/1オイスターソース小さじ1/4B水6カップ酒1/2カップ長ネギ(青い部分1本分)ゴマ油小さじ1塩小さじ1コショウ少々ゴマ油適量Cパプリカ(赤)、長ネギ(細切り)、松の実各適量作り方1.Aをボウルに入れ、混ぜ合わせる。2.鶏もも肉の皮...サムゲタン・・もどき(* ̄∇ ̄*)

Unagi Don | Easy Japanese Recipes at JustOneCookbook.com

Unadon (Unagi Don)

Unagi Don (Unadon) 鰻丼 -- I thought that eel sauce had eel in it. I was wrong, it's so much easier to make than I thought!

昨夜22時過ぎに帰宅したパパのお夕飯ŧ‹"((。´ω`。))ŧ‹" この間おでん作った時に、買ったはいいものの土鍋に入りきれなかったロールキャベツ君で手抜き料理(๑⃙⃘ ⁼̴́ꐧૃ ⁼̴̀๑⃙⃘) 【コレ+糸こんのきんぴら+鰻の茶碗蒸し】 おかえりなさーい✧⁺⸜(●˙▾˙●)⸝⁺✧  明日からちょっくら韓国に行って来ます初めての冬のソウル⛄️ あちらは最低気温が-10度らしくて…そんな寒いとこ今まで行ったことなくて とりあえずホッカイロとヒートテックだけ買ってみた無知な私ですwww 他になんか防寒対策で要るもんありますか? - 384件のもぐもぐ - ロールキャベツのトマト煮込み by yurie616

ロールキャベツのトマト煮込み

昨夜22時過ぎに帰宅したパパのお夕飯ŧ‹"((。´ω`。))ŧ‹" この間おでん作った時に、買ったはいいものの土鍋に入りきれなかったロールキャベツ君で手抜き料理(๑⃙⃘ ⁼̴́ꐧૃ ⁼̴̀๑⃙⃘) 【コレ+糸こんのきんぴら+鰻の茶碗蒸し】 おかえりなさーい✧⁺⸜(●˙▾˙●)⸝⁺✧ 明日からちょっくら韓国に行って来ます初めての冬のソウル⛄️ あちらは最低気温が-10度らしくて…そんな寒いとこ今まで行ったことなくて とりあえずホッカイロとヒートテックだけ買ってみた無知な私ですwww 他になんか防寒対策で要るもんありますか? - 384件のもぐもぐ - ロールキャベツのトマト煮込み by yurie616

What the restaurant may lack in design it more than makes up for with its witty reimagining of Korean cuisine. Is that a glimmer of Scandinavia in that ssäm wrap of smoked eel and puffed rice presented on a nasturtium leaf? Or in the classic pajeon pancake topped by tufts of mackerel “floss”?

What the restaurant may lack in design it more than makes up for with its witty reimagining of Korean cuisine. Is that a glimmer of Scandinavia in that ssäm wrap of smoked eel and puffed rice presented on a nasturtium leaf? Or in the classic pajeon pancake topped by tufts of mackerel “floss”?

Jangeo gui (Broiled eel)

Jangeo-gui (Broiled eel): Korea's hot summer days are the best time to have a dish of broiled eel. [Sorry, NO RECIPE]

Groupon - Japanese and Korean Cuisine at Woomi Garden (Up to 51% Off). Two Options Available.  in Wheaton - Glenmont. Groupon deal price: $25. http://www.robflorexplore.com/news-channel

Chefs serve sushi and sashimi alongside unagi donburi (broiled eel), bulgogi (marinated rib eye), and udon, a soup with seafood and veggies

Unagi Don (Unagidon) Recipe

Unagi Don (Unadon)

Unagi Don (Unadon) Recipe Main Dishes with unagi, sake, steamed rice, soy sauce…

Kimbap (Korean sushi - minus the fish)

Korean kimbap are rice rolls that look a lot like sushi. Learn how to make kimbap and what traditional (and not so traditional) fillings to use.

Nearby restaurants are ready to slice the fish that customers buy directly from the market into hoe. The usual arrangement is that the customer pays the fishmonger for the fish and the restaurant owner for the side dishes, vegetables or sauces. In spring, sea bream and sea bass is popular, while grilled eel or king carp are favored in summer.

Nearby restaurants are ready to slice the fish that customers buy directly from the market into hoe. The usual arrangement is that the customer pays the fishmonger for the fish and the restaurant owner for the side dishes, vegetables or sauces. In spring, sea bream and sea bass is popular, while grilled eel or king carp are favored in summer.

博多区寿々杏1日10食限定ランチ!牛ロースのステーキ重を食べました  ステーキのお肉は熊本県産黒毛和牛です 柔らかくて美味しかったですよ  店内はレトロで落ち着いた雰囲気です 櫛田神社から徒歩1分の場所にあります  テーブルの上に置かれたステンドグラスもこれまた良かったです 行かれた際には是非ともチェックしてみて下さい(o)  tags[福岡県]

博多区寿々杏1日10食限定ランチ!牛ロースのステーキ重を食べました ステーキのお肉は熊本県産黒毛和牛です 柔らかくて美味しかったですよ 店内はレトロで落ち着いた雰囲気です 櫛田神社から徒歩1分の場所にあります テーブルの上に置かれたステンドグラスもこれまた良かったです 行かれた際には是非ともチェックしてみて下さい(o) tags[福岡県]

Pinterest
Search