エチオピアは、アフリカのなかでもスリムで、美肌を持つ美人女性が多い国だとして知られています。エチオピア料理は、精進料理にも通じるものがあるとてもヘルシーな食事。女性にとって見過ごすことのできない美しさの要素が、ふんだんに含まれている至高の美容食でもあるのです。今回は、エチオピア料理に隠される美の秘密をご紹介したいと思います。   エチオピアの伝統料理「ワット」さまざまな種類のレンズ豆、野菜、そしてラム肉が丹念に煮込まれた「ワット」というエチオピアの有名伝統料理を注文しました。「ケベ」と呼ばれるエチオピアのバターが使われているため、全体的にとろりとしたお料理です。  優しい口当たりと独特な風味を持つ「ケベ」には、乾燥を防ぐ要素も含まれているそうで、乾いた気候のエチオピアでは、保湿クリームとして女性たちが髪の毛や肌にも利用するのだそうです。料理では、スパイスで煮込む豆や野菜をマイルドに仕上げてくれます。…

エチオピアは、アフリカのなかでもスリムで、美肌を持つ美人女性が多い国だとして知られています。エチオピア料理は、精進料理にも通じるものがあるとてもヘルシーな食事。女性にとって見過ごすことのできない美しさの要素が、ふんだんに含まれている至高の美容食でもあるのです。今回は、エチオピア料理に隠される美の秘密をご紹介したいと思います。 エチオピアの伝統料理「ワット」さまざまな種類のレンズ豆、野菜、そしてラム肉が丹念に煮込まれた「ワット」というエチオピアの有名伝統料理を注文しました。「ケベ」と呼ばれるエチオピアのバターが使われているため、全体的にとろりとしたお料理です。 優しい口当たりと独特な風味を持つ「ケベ」には、乾燥を防ぐ要素も含まれているそうで、乾いた気候のエチオピアでは、保湿クリームとして女性たちが髪の毛や肌にも利用するのだそうです。料理では、スパイスで煮込む豆や野菜をマイルドに仕上げてくれます。…

How to Make a Breakfast Burrito out of Thanksgiving Leftovers

Thanksgiving Leftovers: Breakfast Burrito Edition

Wrap it up. Thanksgiving Leftovers: Breakfast Burrito Edition on

Save Oven Space with Slow-Cooker Dressing

Save Oven Space with Slow-Cooker Dressing

Slow-Cooker Cornbread Dressing - Thanksgiving Dressing and Stuffing Recipes - Southern Living - Recipe: Cornbread Dressing Spoon Cornbread Dressing into pretty bowls, and top with fresh sage.

turkish rice

turkish rice

Feta Dip

10 Memorial Day Recipes

crazy feta/creamy feta dip with jalapenos and roasted garlic / howsweeteats

Tibs and vegetarian dishes at Tabor - 328 Park Avenue, Baltimore

Tabor Ethiopian makes a home for regulars in Mount Vernon

Tibs and vegetarian dishes at Tabor - 328 Park Avenue, Baltimore

Oyster–Swiss Chard Gratin with Country Bacon recipe

Oyster Swiss Chard Gratin with Country Bacon

Recipes - Spinach and Artichoke Casserole | Hallmark Channel

Spinach and Artichoke Casserole

Actress Courtney Thorne-Smith is making the ultimate casserole with cream cheese, artichoke hearts and chopped spinach.

Seasoned Rice MISO. Recipe with video instructions: With white rice, nori and dried sardines, this broth bowl is the definition of umami. Ingredients: 140 grams cooked rice, 500cc water, 5 centimeters konbu seaweed, 10 grams bonito flakes, 1 tablespoon miso, Parmesan cheese, Chirimen jyako (dried sardines), Wasabi, Nori (cut into thin strips)

Seasoned Rice With Miso Soup

Pinterest
Search