☆話題入り感謝♪☆ロシア料理ビーフストロガノフのレシピを紹介します。生クリームを使うのでまろやか。是非お試し下さい♪

トマト缶で簡単!ビーフストロガノフ♪

☆話題入り感謝♪☆ロシア料理ビーフストロガノフのレシピを紹介します。生クリームを使うのでまろやか。是非お試し下さい♪

ロシア料理 ピロシキ❀の画像

ボルシチを圧力鍋で!

ロシア料理 ピロシキ❀の画像

ピロシキのレシピ【はじめて作るロシア料理】

ピロシキのレシピ【はじめて作るロシア料理】

「ロシア料理 トロイカ」の「ベークド・チーズケーキ」

【ELLE gourmet】「ロシア料理 トロイカ」の「ベークド・チーズケーキ」|エル・オンライン

「ロシア料理 トロイカ」の「ベークド・チーズケーキ」

Borscht is one of the iconic dishes from Russia and it's neighbors, but you can know it as a deliciously warming, comforting bowl of soup. It gets much of its color from beets, but there's a whole lot more to this bright bowl. It's a delicious, easy and comforting soup. #soup #borscht #beet

Borscht

Borscht is one of the iconic dishes from Russia and it's neighbors, but you can know it as a deliciously warming, comforting bowl of soup. It gets much of its color from beets, but there's a whole lot more to this bright bowl. It's a delicious, easy and comforting soup. #soup #borscht #beet

ビーフストロガノフは、ロシア料理の代表的なメイン料理。トマトソースやデミグラスソースを加えるなどいろいろな形のアレンジもありますが、牛肉をサワークリームで煮たものが定番。クリーミーなのにほのかな酸味があっておいしいですよ。冬の間に是非お試しを。

ビーフストロガノフ

ビーフストロガノフは、ロシア料理の代表的なメイン料理。トマトソースやデミグラスソースを加えるなどいろいろな形のアレンジもありますが、牛肉をサワークリームで煮たものが定番。クリーミーなのにほのかな酸味があっておいしいですよ。冬の間に是非お試しを。

【はじめて作るロシア料理】ロシア料理のレシピが満載!

【はじめて作るロシア料理】ロシア料理のレシピが満載!

簡単ロシア料理!フライパンでビーフストロガノフ レシピ有

簡単ロシア料理!フライパンでビーフストロガノフ レシピ有

ロシア料理の定番ボルシチを圧力鍋で!

ボルシチを圧力鍋で!

ロシア料理の定番ボルシチを圧力鍋で!

亡命ロシア料理

亡命ロシア料理

Grebbel from Ellis County, this popular breakfast treat was brought by Germans from Russia

Grebbel from Ellis County, this popular breakfast treat was brought by Germans from Russia. Looks like German version of Chrusciki.

Georgian Chicken with Sour Cream and Spices

Sour cream is used extensively in Georgian cuisine. In this family recipe we show how to make chicken with sour cream and spices.Ingredients: 700 grams of chicken breasts, 2 large onions, 50 grams .

“Plov” originated from Uzbekistan centuries ago but it has also become a staple dish in Russia. This very traditional and classic recipe is delicious and will not disappoint! The original recipe, and how I make it, is made only with beef or lamb and it is not recommended to substitute with pork or chicken. Find […]

“Plov” originated from Uzbekistan centuries ago but it has also become a staple dish in Russia. This very traditional and classic recipe is delicious and will not disappoint! The original recipe, and how I make it, is made only with beef or lamb and it is

牛肉をトマトとサワークリームで煮込むロシア料理。こっくり爽やかでクリーミーな美味しさです。

自家製サワークリームのビーフストロガノフ

牛肉をトマトとサワークリームで煮込むロシア料理。こっくり爽やかでクリーミーな美味しさです。

Pinterest
Search