from Tegucigalpa,Honduras.“Pincho”ホンジュラスの名物料理、牛肉の串焼きの「ピンチョ」。大皿のワンプレートにサラダ、米、フライドポテト、チーズがかかったフリホーレス(豆のペースト)が一緒に盛られ、中央に迫力のある串焼きが横たわる…

ホンジュラスの名物料理、牛肉の串焼きの「ピンチョ」。 大皿のワンプレートにサラダ、米、フライドポテト、チーズがかかったフリホーレス(豆のペースト)が一緒に盛られ、中央に迫力のある串焼きが横たわる。両端にチョリソー、間に牛肉のかたまりが3つ、そして肉と肉の間に炭火で焼いたピーマン、玉ねぎ、人参のはさまれる。牛肉には

Nina on the Moon: Un plato tipico de Honduras: Pescado Frito en el Lago de Yojoa, Honduras // A typical dish from Honduras: Fried Fish from Lake Yojoa

Nina on the Moon: Un plato tipico de Honduras: Pescado Frito en el Lago de Yojoa, Honduras // A typical dish from Honduras: Fried Fish from Lake Yojoa

Honduran Horchata, get the refreshing recipe and join the culinary journey around the world, it's free!

Our Journey to Honduras

Little French Key Island in Roatan, Honduras

Little French Key Island in Roatan, Honduras

クルーズバケーション, ロアタン, ビーチ旅行, カリブ海クルーズ, ホンジュラス, 春休み2016, 異国の鳥, Cruise In, Tegucigalpa

This is plato típico, the national dish of Honduras. Since Honduras is not very fond of spicy food it is not served with any spicy sauces.

This is plato típico, the national dish of Honduras. Since Honduras is not very fond of spicy food it is not served with any spicy sauces.

Pinterest
検索