フランスやアフリカで買ってきたキッチン用品。エッフェル塔のチーズおろしや、カバ型の肉たたきなど、ユニーク。タジン鍋は料理にもデザートにも活躍。

ホスピタリティに癒されるフレンチシックに彩るサロン風邸宅

フランスやアフリカで買ってきたキッチン用品。エッフェル塔のチーズおろしや、カバ型の肉たたきなど、ユニーク。タジン鍋は料理にもデザートにも活躍。

Julie & Julia (2009)  Julia Child's story of her start in the cooking profession is intertwined with blogger Julie Powell's 2002 challenge to cook all the recipes in Child's first book.

Julie & Julia (2009)

Julie Julia a film by Nora Ephron + MOVIES + Meryl Streep + Amy Adams + Stanley Tucci + Chris Messina + Linda Emond + cinema + Biography + Drama + Romance

Low-Carb Silken Chicken-Liver Pâté with Green Peppercorns | Scrumptious South Africa

If you& looking for a brilliant snack to serve friends and family over the festive season, try this velvety chicken liver pâté with green .

欧州で人気のカレーライスフランスでは焼き鳥のタレ、イタリアではスーパーに天ぷら粉  欧州で人気のカレーライス 欧州で人気のカレーライス    調査は日本貿易振興機構(ジェトロ)が2012年秋、中国、香港、台湾、韓国、米国、フランス、イタリアの7カ国・地域の消費者2800人を対象に行った。「好きな料理かつ外食で食べる外国料理は何ですか」という質問(調査実施国の料理は除く)に対して、米国を除く6カ国・地域で日本料理がライバル(中国、韓国、フランス、イタリア、スペイン、米国、メキシコ、タイ、インド、中東・アラブ、アフリカの各国料理)を抑えてトップとなった。     7カ国・地域全体でも日本が21.1%でトップ。2位はイタリア料理の12.8%、3位はタイ料理の10.5%、4位は中国料理の9.3%、5位は韓国料理の8.5%。フランス料理は6.3%で8位だった。     7カ国・地域の中で、日本料理がトップとならなかったのは唯一米国で、そこでは1位はイタリア料理の15.5%。2位は中国料理の15.0%。日本料理は14.7%で3位だが、上位3カ国の人気は僅差だった。

欧州で人気のカレーライスフランスでは焼き鳥のタレ、イタリアではスーパーに天ぷら粉 欧州で人気のカレーライス 欧州で人気のカレーライス 調査は日本貿易振興機構(ジェトロ)が2012年秋、中国、香港、台湾、韓国、米国、フランス、イタリアの7カ国・地域の消費者2800人を対象に行った。「好きな料理かつ外食で食べる外国料理は何ですか」という質問(調査実施国の料理は除く)に対して、米国を除く6カ国・地域で日本料理がライバル(中国、韓国、フランス、イタリア、スペイン、米国、メキシコ、タイ、インド、中東・アラブ、アフリカの各国料理)を抑えてトップとなった。 7カ国・地域全体でも日本が21.1%でトップ。2位はイタリア料理の12.8%、3位はタイ料理の10.5%、4位は中国料理の9.3%、5位は韓国料理の8.5%。フランス料理は6.3%で8位だった。 7カ国・地域の中で、日本料理がトップとならなかったのは唯一米国で、そこでは1位はイタリア料理の15.5%。2位は中国料理の15.0%。日本料理は14.7%で3位だが、上位3カ国の人気は僅差だった。

NYT Cooking: In France, meatballs are called boulettes, and by far the favorite versions are the spice-scented North African type.

North African Meatballs

North African Meatballs Recipe - NYT Cooking A couple of cheats: used Ro-Tel Tomatoes in addition to the tomato paste.

Croque Madame: The croque monsieur -- a grilled ham and Gruyere sandwich topped with rich cheese sauce -- becomes a croque madame when you add a fried egg.

''Something Different'' Sandwich Recipes

The croque monsieur -- a grilled ham and Gruyere sandwich topped with rich cheese sauce -- becomes a croque madame when you add a fried egg. These knife-and-fork sandwiches will hit the spot on a cold day.Get the Croque Madame Recipe

The Genet - It looks like a cat, it’s carnivorous like a cat, but it is definitely not a cat. They primarily eat small rodents and lizards, though to add a little variety to their diet, genets sometimes have fruit salads topped with insects. Some subspecies of genets eat exclusively insects. In fact, they are known to stalk frogs at the sides of ponds.

Wacky Wednesday: The Genet

Avec les lectrices reporter de Femme Actuelle, découvrez les recettes de cuisine des internautes : Gambas à la chermoula

Gambas à la chermoula

Avec les lectrices reporter de Femme Actuelle, découvrez les recettes de cuisine des internautes : Gambas à la chermoula

Citronnelle is a chic and intimate French supper club located right in the heart of Downtown Lancaster. Dishes are classically prepared yet modern, with global influences from Asia and Africa.

Classically prepared French cuisine with global influences.

NYT Cooking: These sophisticated crepes can be made ahead of time and reheated in a low-temperature oven. The sauce, made by simmering raspberries in a rose-scented, cassis-spiked syrup, is what makes them special. While most of it is poured over the folded crepes, a bit is added to the yogurt, honey and lime filling, making it just sweet enough.

Crepes With Raspberry-Cassis Sauce

NYT Cooking: These sophisticated crepes can be made ahead of time and reheated in a low-temperature oven. The sauce, made by simmering raspberries in a rose-scented, cassis-spiked syrup, is what makes them special. While most of it is poured over the fold

Blogger Mimi Thorisson shares the best recipes from her Bordeaux kitchen, from double-chocolate souffés to hunter's chicken stew.

Mimi Thorisson is the Young Chatelaine of Bordeaux

Mimi Thorisson is the Young Chatelaine of Bordeaux - Hungry Crowd on Food & Wine

Sirloin Beef Burgundy | Boeuf Bourguignon

Slow simmering Beef Bourguignon, a classic French method for elevating inexpensive tough cuts of meat to an entree worthy of the Shabbos Table. This is a delicious kosher Beef Bourguignon, sans bacon!

Ceebu Yapp - beef or lamb variation, of the Senegalese dish

“Yapp” means meat in Wolof, so think of this as ceebu jën’s cousin for carnivores. It’s usually beef or lamb that accompanies the “ceeb,” or rice, as well as vegetables and often xooñ, the same crispy burnt rice you get with ceebu jën.

Pinterest
Search