These Philly Cheesesteak sliders make great party food, especially during football season. Make everyone happy at your next game day party with this easy slider recipe! It's a game day recipe everyone is going to love! AD

Philly Cheesesteak Sliders

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6 Surprising Ways to Get a Killer Six-Pack - Health News and Views - Health.com

6 Surprising Ways to Get a Killer Six-Pack

Beef Chili Empanadas ️ gluten free, keto & paleo

Beef Chili Empanadas ?️ gluten free & keto

These gluten free and keto beef chili empanadas are quite a treat! Think one heck of a chili, all wrapped up in a suuuper flakey pie crust.

Hawaiian Pizza Bites with Pineapple and Ham - the perfect party appetizer!  They're mini - easy and made with biscuits!

Hawaiian Pizza Bites | A Great Party Appetizer

Hawaiian Pizza Bites with Pineapple and Ham - the perfect party appetizer! A super easy pizza recipe that just takes minutes to make. A great lunch for the kids too!

This Hawaiian Fried Rice is SO much better than takeout! Loaded with ham, pineapple and veggies this will blow your mind!

Fried rice that is loaded with sweet pineapple, ham and veggies that is so much better than take out!

No Bake Hawaiian Dream Dessert Cups for your next gathering                                                                                                                                                                                 More

No-Bake Hawaiian Dream Dessert Cups

バナナルンピア::ハワイらくちん食卓   元はフィリピンの素朴なデザートです。大学イモに似てるから、たくさんできたらお弁当にどうぞ! アロハロコモコ   材料 料理用バナナ・ 1本 さとう・ 30g 春巻きの皮・ 6枚 揚げ油 適量 ■ 作り方 1  材料です。プラナータは料理用バナナで生では食べられません。 2  バナナを3等分にカット、指で皮を剥きます 3  さらに半分にカット 4  砂糖をまぶしておきます。 5  春巻きの皮に巻きます。半分にカットしてあります。 6  揚げる前です 7  ★ココがポイント!:オイルで中火以下で揚げます。皮がこげやすいので火加減に注意です。 8  8分〜10分、こんがりきつね色になったら油からだします 9  できあがり。アイスクリーム、メープルシロップなどなどお好みで添えて。 10  ★ココもポイント!: 皮を剥くのがけっこうたいへん。 コツ・ポイント ●コツ:揚げる火加減に注意です。●ポイント:できあがりは思ったより甘くはないので、甘いのがお好みでしたら巻くときに砂糖を増やして巻いてみて下さいね。私は黒糖で作りました。 レシピの生い立ち…

バナナルンピア::ハワイらくちん食卓

バナナルンピア::ハワイらくちん食卓 元はフィリピンの素朴なデザートです。大学イモに似てるから、たくさんできたらお弁当にどうぞ! アロハロコモコ 材料 料理用バナナ・ 1本 さとう・ 30g 春巻きの皮・ 6枚 揚げ油 適量 ■ 作り方 1 材料です。プラナータは料理用バナナで生では食べられません。 2 バナナを3等分にカット、指で皮を剥きます 3 さらに半分にカット 4 砂糖をまぶしておきます。 5 春巻きの皮に巻きます。半分にカットしてあります。 6 揚げる前です 7 ★ココがポイント!:オイルで中火以下で揚げます。皮がこげやすいので火加減に注意です。 8 8分〜10分、こんがりきつね色になったら油からだします 9 できあがり。アイスクリーム、メープルシロップなどなどお好みで添えて。 10 ★ココもポイント!: 皮を剥くのがけっこうたいへん。 コツ・ポイント ●コツ:揚げる火加減に注意です。●ポイント:できあがりは思ったより甘くはないので、甘いのがお好みでしたら巻くときに砂糖を増やして巻いてみて下さいね。私は黒糖で作りました。 レシピの生い立ち…

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