アフリカ料理 ライブ

アフリカやカリブ、中近東と多国籍な料理が黒板にズラリと並ぶ、熱帯音楽酒場。ロスバルバドス バターナッツのヴィーガンタルト

世界各国レストラン、「ロス バルバドス/コンゴ民主共和国、ほか」

アフリカやカリブ、中近東と多国籍な料理が黒板にズラリと並ぶ、熱帯音楽酒場。ご主人の上川大助さんの前職はミュージシャン。ライブで訪れたアフリカ現地の味を再現かつアレンジし、「現地よりおいしい」と評判だ。

カッティングボードでおしゃれな料理のレイアウトまとめ♩ - macaroni

カッティングボードでおしゃれな料理のレイアウトまとめ♩ - macaroni

カッティングボードってまな板でしょ?いえいえ、そればかりが使い道じゃない☆カッティングボードにおしゃれに料理を盛りつけるのが今のトレンド!友達を招いたときなどにトライしてみんなをアッと驚かせてみませんか?Pinterestを参考にしました♩

Menus — La Colombe

Menus — La Colombe

Restaurant Eugene, Atlanta | A dozen or more individually prepared vegetables—from seared okra to delicate stewed cherry tomatoes to a tempura squash blossom tinted mauve from beet juice—huddle together and flaunt the kitchen's technical prowess. | SouthernLiving.com

The South's Best Veggie Plates

Restaurant Eugene, Atlanta | A dozen or more individually prepared vegetables—from seared okra to delicate stewed cherry tomatoes to a tempura squash blossom tinted mauve from beet juice—huddle together and flaunt the kitchen's technical prowess. | SouthernLiving.com

MEME(ミーム) 5周年 JAPANESE×AFRO LATIN SPECIAL FEAT.民謡クルセイダーズ 2012年に始まったMEME(ミーム)がいよいよ5周年!!Latin,Africa,Colomia,Jamaica,Brasil 様々な音楽展開で回ってきた中、5周年はBack to Japan 「日本民謡」 迎え撃つはコロンビアの民族音楽クンビアを神戸のReal Thingが料理。 東西混じり合う時、JAPANESE LATINが完成!   ◆LIVE 民謡クルセイダーズ(From Tokyo) Real Thing(From Kobe)   ◆Date 12/17(Sat.) 18:00-23:30   ◆Place @SOCORE FACTORY   ◆Fee Adv. 2,000yen(2CD) Door.2,500yen(2CD) ※5周年を記念してMIX CDダブル仕様でプレゼント!   ◆Resident’s DJ 越後修一 岩根光宏 野邊あゆみ MSQ

MEME(ミーム) 5周年 JAPANESE×AFRO LATIN SPECIAL FEAT.民謡クルセイダーズ 2012年に始まったMEME(ミーム)がいよいよ5周年!!Latin,Africa,Colomia,Jamaica,Brasil 様々な音楽展開で回ってきた中、5周年はBack to Japan 「日本民謡」 迎え撃つはコロンビアの民族音楽クンビアを神戸のReal Thingが料理。 東西混じり合う時、JAPANESE LATINが完成! ◆LIVE 民謡クルセイダーズ(From Tokyo) Real Thing(From Kobe) ◆Date 12/17(Sat.) 18:00-23:30 ◆Place @SOCORE FACTORY ◆Fee Adv. 2,000yen(2CD) Door.2,500yen(2CD) ※5周年を記念してMIX CDダブル仕様でプレゼント! ◆Resident’s DJ 越後修一 岩根光宏 野邊あゆみ MSQ

An Easy Couscous Pizza Base that has no kneading and is ready in 15 mins -  Top with Sardines and Tomatoes – Sierra Leone Flavours

An Easy Couscous Pizza Base with Sardines and Tomatoes - Sierra Leone Flavours

An Easy Couscous Pizza Base that has no kneading and is ready in 15 mins - Top with Sardines and Tomatoes – Sierra Leone Flavours

IDH: The Sustainable Coffee Program - Ethiopia (2-Pager)  A business case for sustainable coffee production

IDH: The Sustainable Coffee Program - Ethiopia (2-Pager)

Grilled lamb chops with with rosemary and garlic on lemon cauliflower 'cous cous" #recipes

grilled lamb chops with rosemary and garlic on lemony cauliflower ‘cous cous’ and roasted baby vegetables

Baby roma tomatoes and gooseberries in basil & black pepper syrup, strachiatella, yoghurt snowballs, olive tuiles, basil granite by chef Luke Dale-Roberts. © The Test Kitchen - See more at: http://theartofplating.com/news/the-rising-star-of-south-africa/#sthash.Go3pJwHZ.dpuf

Baby roma tomatoes and gooseberries in basil & black pepper syrup, strachiatella, yoghurt snowballs, olive tuiles, basil granite by chef Luke Dale-Roberts. © The Test Kitchen - See more at: http://theartofplating.com/news/the-rising-star-of-south-africa/#sthash.Go3pJwHZ.dpuf

Delicious Amarula Liquer made from wild Marula fruit (elephants love these fruit!)

Delicious Amarula Liquer made from wild Marula fruit (elephants love these fruit!)

Marco's African Place - African Culture indigenous Cuisine - Cape Town, South Africa

Marco's African Place - African Culture indigenous Cuisine - Cape Town, South Africa

Pinterest
検索