Pinterest
東京のグルメシーンにおいて目が離せないのがアジア料理。ワインとのペアリングも秀逸な初上陸の人気タイレストランから、バングラディシュ料理のディープな居酒屋まで今注目のアジア料理店6軒とおすすめの一皿をご紹介します。

東京のグルメシーンにおいて目が離せないのがアジア料理。ワインとのペアリングも秀逸な初上陸の人気タイレストランから、バングラディシュ料理のディープな居酒屋まで今注目のアジア料理店6軒とおすすめの一皿をご紹介します。

Learn how to make the famous dim sum classic, shumai - steamed dumplings filled with juicy pork and shrimp. It’s a perfect party food to make in advance and serve later.

How to Make Shumai (烧麦, Steamed Dumplings)

Learn how to make the famous dim sum classic, shumai - steamed dumplings filled with juicy pork and shrimp. It’s a perfect party food to make in advance and serve later.

優しい味わいで親しみやすく、アジア料理の中でも圧倒的な人気を誇るベトナム料理。そんなベトナム料理のハーブをたっぷり使ったヘルシーな料理が楽しめるお店をご紹介!

優しい味わいで親しみやすく、アジア料理の中でも圧倒的な人気を誇るベトナム料理。そんなベトナム料理のハーブをたっぷり使ったヘルシーな料理が楽しめるお店をご紹介!

《 池袋 》『うどん処 硯家本店』の「四川麻辣醤麺 冷」  ラーメン激戦区にしてディープなアジア料理店もひしめき合う池袋に、そのパンチが効いたうどんがある。真っ赤な汁の上に丸ごと唐辛子がゴロゴロと無数にのっている姿には、誰もが驚くこと間違いなし。  一番人気の「スパイシーカレーうどん 温」¥610。10種類以上のスパイスと丁寧に仕込んだ無添加の出汁が美味

《 池袋 》『うどん処 硯家本店』の「四川麻辣醤麺 冷」 ラーメン激戦区にしてディープなアジア料理店もひしめき合う池袋に、そのパンチが効いたうどんがある。真っ赤な汁の上に丸ごと唐辛子がゴロゴロと無数にのっている姿には、誰もが驚くこと間違いなし。 一番人気の「スパイシーカレーうどん 温」¥610。10種類以上のスパイスと丁寧に仕込んだ無添加の出汁が美味

簡単☆チキンカレー(中毒性あり)

簡単☆チキンカレー(中毒性あり

優しい味わいで親しみやすく、アジア料理の中でも圧倒的な人気を誇るベトナム料理。そんなベトナム料理のハーブをたっぷり使ったヘルシーな料理が楽しめるお店をご紹介!

優しい味わいで親しみやすく、アジア料理の中でも圧倒的な人気を誇るベトナム料理。そんなベトナム料理のハーブをたっぷり使ったヘルシーな料理が楽しめるお店をご紹介!

暑い季節になるとなんだかエスニックな雰囲気漂うアジア料理が食べたくなりますよね。そんなアジア料理の中でも人気があるタイ料理はカラフルな色合いが食欲をそそります。今回は人気のタイ料理の中から「ソムタム」について詳しくご説明します。

タイの国民食!エスニックな魅力あふれる「ソムタム」とは? - macaroni

暑い季節になるとなんだかエスニックな雰囲気漂うアジア料理が食べたくなりますよね。そんなアジア料理の中でも人気があるタイ料理はカラフルな色合いが食欲をそそります。今回は人気のタイ料理の中から「ソムタム」について詳しくご説明します。

日本人に人気の料理、タイのえびチャーハン

日本人に人気の料理、タイのえびチャーハン

Asian

Love is in my tummy: Asian Mango and Coconut 'Jelly'

Mango and Coconut Jelly

Mango & Coconut Milk 'Jelly' This vegan-friendly Mango and Coconut milk 'jelly' is the perfect summer dessert. Simple to make, rich, exotic & decadent.

This Pad See Ew is a popular Thai street food that's so delicious and super quick to make. Forget take-out, make this at home for the whole family!

This Pad See Ew is a popular Thai street food that's so delicious and super quick to make. (Uses black soy sauce - sweetened with molasses.good sub for ketcap manis?

White chocolate and matcha green tea cones, with nougatine, joconde and mousse, by Le Cordon Bleu

White Chocolate and Matcha Green Tea Cones. Skip the sugar cones and opt for these instead! It's a sweet and earthy combination - perfect for an afternoon snack!

ベトナム、シンガポール、タイやネパールといった国々の「アジアごはん」が人気を集めています。代々木公園にあるベトナム料理店〈ヨヨナム〉は、本国の味を追求しながらも「東京らしさ」を加えた感度の高い料理が話題を呼び、オープンから半年で予約殺到の人気店に。また、シドニーでタイ料理ブームを巻き起こした〈ロングレイン〉が8月26日に日本初上陸。進化を続ける両店の人気の秘密を聞きました。さらにフォーやガパオライス、バインミーといったお馴染みのエスニック料理がいただける都内の新店をまとめたほか、3ピースバンド、ワイズリー・ブラザーズと一緒に最新アジアスイーツを開拓しました。 そしてBOOK in BOOKは「シンガポールでできる9つのおいしい体験」。チキンライス発祥の国であるシンガポールは、ホーカーズと呼ばれる安価な屋台街や星付きレストランが多く並ぶ美食家注目の国。ここでしか体験できない9つのおいしい旅を提案するほか、シンガポール観光大使に任命された俳優の斎藤工さんにこの地で出合った人やモノを聞きました。 本号を読んで、魅力たっぷりの「アジアごはん」を食べにいきましょう!ベトナム

Hanako No. 1140 試し読みと目次

ベトナム、シンガポール、タイやネパールといった国々の「アジアごはん」が人気を集めています。代々木公園にあるベトナム料理店〈ヨヨナム〉は、本国の味を追求しながらも「東京らしさ」を加えた感度の高い料理が話題を呼び、オープンから半年で予約殺到の人気店に。また、シドニーでタイ料理ブームを巻き起こした〈ロングレイン〉が8月26日に日本初上陸。進化を続ける両店の人気の秘密を聞きました。さらにフォーやガパオライス、バインミーといったお馴染みのエスニック料理がいただける都内の新店をまとめたほか、3ピースバンド、ワイズリー・ブラザーズと一緒に最新アジアスイーツを開拓しました。 そしてBOOK in BOOKは「シンガポールでできる9つのおいしい体験」。チキンライス発祥の国であるシンガポールは、ホーカーズと呼ばれる安価な屋台街や星付きレストランが多く並ぶ美食家注目の国。ここでしか体験できない9つのおいしい旅を提案するほか、シンガポール観光大使に任命された俳優の斎藤工さんにこの地で出合った人やモノを聞きました。 本号を読んで、魅力たっぷりの「アジアごはん」を食べにいきましょう!ベトナム

Tom Yum Talay: An extremely popular Thai soup characterised by its distinctive sweet, spicy and hot flavour due to addition of fragrant spices and herbs indigenous to Southeast Asia. You can either cook it with seafood (Tom Yum Talay), prawns (Tom Yum Khoong), or chicken (Tum Yum Gai), and its a great dish to serve as an appetiser!

Tom Yum Talay

Tom Yum Talay: An extremely popular Thai soup characterised by its distinctive sweet, spicy and hot flavour due to addition of fragrant spices and herbs indigenous to Southeast Asia. You can either cook it with seafood (Tom Yum Talay), prawns (Tom Yum Khoong), or chicken (Tum Yum Gai), and its a great dish to serve as an appetiser!

What are all those little bowls of side dishes served with a Korean meal? They are called banchan. There are endless variations of banchan, but here's a guide of popular ones served at most Korean meals

What are all those little bowls of side dishes served with a Korean meal? They are called banchan. There are endless variations of banchan, but here's a guide of popular ones served at most Korean meals: