もち 米 レシピ お菓子

餅米から!5分でおもち☆

餅米から!5分でおもち☆

米粉イングリッシュマフィン

米粉イングリッシュマフィン

Japanese Bread, Rice Bread, Japanese Recipes, Food And Drink, Cake Cookies, Sweet Bread, Bread Recipes, Asia, Hamburgers

卵不使用のドーナツです。  お米の自然な風味のする味なので、おやつでもブランチでもOKです。  シナモンシュガーやグラニュー糖・はちみつなど、お好みの味でお召し上がりください。

米粉のふわもちドーナツ

卵不使用のドーナツです。 お米の自然な風味のする味なので、おやつでもブランチでもOKです。 シナモンシュガーやグラニュー糖・はちみつなど、お好みの味でお召し上がりください。

しょうゆ焼餅|季節菓子|たねやのお菓子 | たねや

しょうゆ焼餅|季節菓子|たねやのお菓子 | たねや

福井県の郷土料理「羽二重餅」   米と砂糖、水飴の3つの材料で作られる非常になめらか和菓子。

福井県の郷土料理「羽二重餅」 米と砂糖、水飴の3つの材料で作られる非常になめらか和菓子。

簡単な「あんこ」の作り方(圧力鍋レシピ) - How to make Red Bean Paste (Anko) - YouTube

簡単な「あんこ」の作り方(圧力鍋レシピ) - How to make Red Bean Paste (Anko) - YouTube

ノンシュガーでも大満足。りんごの甘味だけでつくる「あんこ」と「おしるこ」 の作り方。 材料  ・小豆  200g ・オーガニックのりんご 2ケ ・昆布  1切 ・白味噌 大さじ1〜 ・玄米餅 適量  作り方   1.小豆は割れた豆などをより分け、優しく洗う。  ボウルに入れて20〜30分水に浸けておく。  2.浸水した水は捨てて、鍋に小豆とかぶるくらいの  水を入れて中火にかける。  3.グラグラしてきたらアクを取る。  200cc程度の水を一気に入れる。  同じことを2、3回繰り返す。  4.その間にりんごをいちょう切りにする。  3に入れて再び沸騰したら弱火にして蓋をする。  5.40〜50分柔らかくなるまで炊く。白味噌を加える。  6.中火にかけて木べらで練りなががら水分を飛ばす。  焼いたお餅を入れたら出来上がり!

ノンシュガーでも大満足。りんごの甘味だけでつくる「あんこ」と「おしるこ」 の作り方。 材料 ・小豆 200g ・オーガニックのりんご 2ケ ・昆布 1切 ・白味噌 大さじ1〜 ・玄米餅 適量 作り方 1.小豆は割れた豆などをより分け、優しく洗う。 ボウルに入れて20〜30分水に浸けておく。 2.浸水した水は捨てて、鍋に小豆とかぶるくらいの 水を入れて中火にかける。 3.グラグラしてきたらアクを取る。 200cc程度の水を一気に入れる。 同じことを2、3回繰り返す。 4.その間にりんごをいちょう切りにする。 3に入れて再び沸騰したら弱火にして蓋をする。 5.40〜50分柔らかくなるまで炊く。白味噌を加える。 6.中火にかけて木べらで練りなががら水分を飛ばす。 焼いたお餅を入れたら出来上がり!

recipehouse: “(via Kimchi Baked Beans - Delicious Techniques) ” Add more spice?

The Kimchi Baked Beans are a Korean twist on a classic dish with the perfect blend of sweet and savory. Get the recipe at PBS Food.

Mille-Feuille Nabe :  A Thousand Leaves Hot Pot : 밀푀유나베 만들기

Mille-Feuille Nabe : A Thousand Leaves Hot Pot : 밀페유나베 만들기 - Asian at Home

Gewurztraminer-Poached Apricots  These wine-poached apricots can be served over a slice of cake or even your favorite triple-cream cheese.

Easy, Boozy, Beautiful: Alcohol-Soaked Fruit Recipes to Serve This Summer

Gewurztraminer-Poached Apricots - serve with triple-creme cheese - Martha Stewart Recipes

Baked Squash and Potato Croquettes (Korokke) Croquettes, no matter their origins or ingredients, are a delicious, deep-fat-fried snackfood. Fry them if you

Baked Squash and Potato Croquettes (Korokke) Croquettes, no matter their origins or ingredients, are a delicious, deep-fat-fried snackfood.

Recipe: Gomamiso Yosenabe (Sesame miso Hotpot)

Gomamiso Yosenabe (Sesame Miso Hotpot)

gomamiso Nabe (hotpot) BUT this one uses Tahini! O_o sounds good and says it adds that extra umph to it.

ぎょうざ

ビールがススム!味付不要なキムチ餃子

This Goes So Well With Beer! No-Sauce Needed Kimchi Gyoza Dumplings

Top 10 Colourful and Unusual Curry Recipes

Red and green curry are both popular Thai dishes, but this spicy meal also comes in a third variation. Try this white curry recipe from PBS Food.

Hearty Miso Hot Pot with Gochujang

Warm You Up From the Inside Out! Hearty Miso Hot Pot

Hearty Miso Hot Pot with Gochujang

Pinterest
Search