Japanese confectionery - Wagashi
Pictured above is a tradtional Japanese confectionery called Wagashi (和菓子?). Wagashi is typically made from rice, rice flour and sweetened bean paste. There are many types of Wagashi such as: * Namagashi (生菓子) * Yokan * Monaka The wagashi pictured above is the Namagashi variety. Namagashi are used as snacks in Japanese tea ceremonies. They are made fresh daily and reflect nature and the four seasons throughout Japan. The one above reflects the spring season and shows the cherry blossom…
季節の和菓子|Lilyのお茶時間in東京都文京区 -3ページ目
★Lilyのお茶時間inSingapore&Japan★さんのブログテーマ、「季節の和菓子」の記事一覧ページです。
September Wagashi
--- Wagashi shop Turuya-Yoshinobu in Hanshin department store, Osaka, Japan --- Traditional Japanese cakes (wagashi) in the shape of chrysanthemum and water hyacinth. These are limited editions of September. Many of products of wagashi shops are changed every 1 month or every a season. About Wagashi (wiki)
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『美しすぎる桜の和菓子〜彩雲堂@新宿伊勢丹〜』
新宿伊勢丹で美しすぎる桜という銘の和菓子を販売しています。出雲の国 松江の老舗和菓子 彩雲堂Only I 春のキャンペーンの商品で一人1個1日10個の限定販売…
お茶の時間にしましょうか-キャロ&ローラのちいさなまいにち- Caroline & Laura's tea breakの画像|エキサイトブログ (blog)
Japanese crafts - Japanese sweets, Wagashi is made by craftsman, one by one.
『12月の上生菓子「サンタぐんまちゃん」』
おはようございます最近、4億円をどう配分するかで毎日夫君と揉めています10枚しか買っていないんですけどねーしかも買ったの夫君なんですけどねー以前、「ゆるキャラ…
Step By Step 和菓子作り教室
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第238回 二條若狭屋の生菓子『紅葉狩り』と棹菓子『錦 秋』 : 和菓子魂! Powered by ライブドアブログ
秋になると、やっぱり二條若狭屋の代表銘菓『やき栗』と『ふく栗』。栗がまるごと入った菓子が定番商品なのですが、この栗の欠片などは生菓子の栗餡として余すことなく活かされているのです。秋の生菓子の中でも、最も眼を引くのが、こちらの『紅葉狩り』でしょう。ここまで