By @chef_d.yun "Temari Sushi..." #foodphotography #f52grams #food #foodporn #gourmet #instagramfood #chef #foodart #lovefood #artofplating #instafood #yummy #foodpic #photooftheday #instagourmet #dinner #foodvsco #dessert #delicious #taste #foodartchefs #eat #gastronomy #love #foodie #cook #cooking #foodgasm #culinaryart by foodartchefs

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和菓子『風花 Kazahana~練切 Nerikiri』 Japanese sweets sculpted in seasonal designs around bean paste flavored with sesami. I expressed an image of the scenery of the season changing from autumn to winter. Please enjoy them with greentea, tea, coffee and whisky. *styling / photo / sweets : Midori Morohoshi(http://ameblo.jp/greenonthetable/imagelist.html)

和菓子『風花 Kazahana~練切 Nerikiri』 Japanese sweets sculpted in seasonal designs around bean paste flavored with sesami. I expressed an image of the scenery of the season changing from autumn to winter. Please enjoy them with greentea, tea, coffee and whisky.

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和菓子『風花 Kazahana~練切 Nerikiri』 Japanese sweets sculpted in seasonal designs around bean paste flavored with sesami. I expressed an image of the scenery of the season changing from autumn to winter. Please enjoy them with greentea, tea, coffee and whisky.

家で料理をしてもなかなかお洒落な見た目にならない…なんてことありませんか?いつもの料理でも盛り付けを変えるだけで一気にお洒落に見えちゃう方法があるのです。それは【お皿にソース】の盛り付け方☆ いつもの料理にいろんなソースを垂らしたり落としたりするだけでまるでフレンチ料理みたいになってしまうとっておきの盛り付け方法をご紹介します。

家で料理をしてもなかなかお洒落な見た目にならない…なんてことありませんか?いつもの料理でも盛り付けを変えるだけで一気にお洒落に見えちゃう方法があるのです。それは【お皿にソース】の盛り付け方☆ いつもの料理にいろんなソースを垂らしたり落としたりするだけでまるでフレンチ料理みたいになってしまうとっておきの盛り付け方法をご紹介します。

和菓子【木枯らし Kogarashi〜 練切 Nerikiri】 Japanese sweets which designed winter scenery of dancing leaves in the north wind . The bittersweetness of roasted tea and ginkgo is the image of winter. *styling/ photo/ saucer and sweets : Midori Morohoshi(http://ameblo.jp/greenonthetable/imagelist.html)

和菓子【木枯らし Kogarashi〜 練切 Nerikiri】 Japanese sweets which designed winter scenery of dancing leaves in the north wind . The bittersweetness of roasted tea and ginkgo is the image of winter.

上生菓子<楓(かえで)> Japanese sweets for autumn,"Maple leaves".

上生菓子<楓(かえで)> Japanese sweets for autumn,"Maple leaves".

Watermelon Radish Carpaccio Salad with chopped red onion and micro-greens #vegan #glutenfree #paleo

Noshtopia: The Beauty of Three Watermelon Radish Salads: Carpaccio, Heirloom, and Arugula With Avocado

カラフルで具だくさんのテリーヌは、切り分けながら食べるのが楽しい!|『ELLE a table』はおしゃれで簡単なレシピが満載!

マッシュルームとパプリカ、スモークサーモンのテリーヌ

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【ELLE a table】豚こま団子の竜田揚げレシピ|エル・オンライン

豚こま団子の竜田揚げ

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