Nature and Nurture: NBBJ's Palo Alto Medical Foundation San Carlos Center | Projects | Interior Design

Nature and Nurture: NBBJ's Palo Alto Medical Foundation San Carlos Center

A painted aluminum canopy CNC-cut with a leaf pattern and a live-edge walnut bench define the walkway connecting the lobby to the clinic. Photography by Bruce Damonte.

Key materials such as a greenery, wood, steel and concrete were used to form elegant and sophisticated tech-centric office space: I like this for acoustically sensitive areas such as a medical clinic reception lobby

Centro Offices – Chicago digital advertising software company Centro located in Chicago, Illinois.

Bayt Abdullah Children’s Hospice | Firm: NBBJ Love the bright graphics making way finding easy in any language or any age.  #wayfinding #childrenshealthcare #restroomdesign

Simple graphics for way finding: The Inaugural Healthcare Interior Design Competition Results. Project Title: Bayt Abdullah Children’s Hospice

Pinterest
Search