Sakura Katsumura

Sakura Katsumura

Tokyo,JAPAN / I'm an orthodontist and beauty blogger who likes cosmetics,fashion,music,something of beauty.  コスメやビューティー関連のブログをやっている 矯正歯科医です。
Sakura Katsumura
Sakuraさんの他のアイデア
簡単★レモンタルトクッキー by Sono*san [クックパッド] 簡単おいしいみんなのレシピが224万品

簡単★レモンタルトクッキー by Sono*san [クックパッド] 簡単おいしいみんなのレシピが224万品

LEMON COOKIES ~ 1-1/2 sticks butter, softened...2 eggs, divided...1 T. lemon zest...2 c. finely ground almonds or almond flour...1/2 c. superfine sugar or caster sugar...1-1/4 c. all-purpose flour...1 T lemon juice...4 whole small lemons, with peel, washed, dried & cut in very thin slices...powdered sugar for sprinkling

LEMON COOKIES ~ 1-1/2 sticks butter, softened...2 eggs, divided...1 T. lemon zest...2 c. finely ground almonds or almond flour...1/2 c. superfine sugar or caster sugar...1-1/4 c. all-purpose flour...1 T lemon juice...4 whole small lemons, with peel, washed, dried & cut in very thin slices...powdered sugar for sprinkling

簡単★レモンタルトクッキー by Sono*san [クックパッド] 簡単おいしいみんなのレシピが224万品

簡単★レモンタルトクッキー by Sono*san [クックパッド] 簡単おいしいみんなのレシピが224万品

【レモンクランブバーレシピ】 レモンクリームフィリング材料:グラニュー糖1カップ、レモンの皮2個分、卵4個、レモンの絞り汁3/4カップ、無塩バター1カップ(さいの目にカットして室温に戻しておく) ショートブレッド生地材料:グラニュー糖1カップ、小麦粉2カップ、ベーキングパウダー小さじ3/4、塩少々、無塩バター1カップ+大さじ2 1/2(さいの目にカットして冷めたいままで)、卵1個(室温に戻しておく)…

【レモンクランブバーレシピ】 レモンクリームフィリング材料:グラニュー糖1カップ、レモンの皮2個分、卵4個、レモンの絞り汁3/4カップ、無塩バター1カップ(さいの目にカットして室温に戻しておく) ショートブレッド生地材料:グラニュー糖1カップ、小麦粉2カップ、ベーキングパウダー小さじ3/4、塩少々、無塩バター1カップ+大さじ2 1/2(さいの目にカットして冷めたいままで)、卵1個(室温に戻しておく)…

ふかふか豆腐ドーナツ☆卵牛乳なし、フライパンで by Legelo / レシピサイト「ナディア / Nadia」/プロの料理を無料で検索

ふかふか豆腐ドーナツ☆卵牛乳なし、フライパンで by Legelo / レシピサイト「ナディア / Nadia」/プロの料理を無料で検索