Who knew you could make pie crusts so creative? 9 How-tos and a video for 20 variations by @Libbie Summers

Creative Pie Crust Designs for the Holidays

Creative Pie Crust Designs _ 9 Pie crust how-tos & a video for 20 variations. Getting creative with the crust is an absolute must. The extra TLC will render you a cover-worthy pie that looks as good as it tastes.

チーズが大好きで、スライスチーズやとろけるチーズを冷蔵庫に常備しているチーズ好きさん必見。今ネットで話題になっている、チーズを使った簡単でしかも絶品な、もちもちでとろ~り食感がクセになるレシピをご紹介します!

おうちで簡単!ネットで話題のもちもちとろ~りチーズレシピ♡

Fried dumplings with cheese filling

Detailing - the link doesn't seem to work but this picture shows great detail

How to make a brush embroidery cookie box (Sweetambs) tutorial. Beautiful for a little gift or party favor. Love it! - could make cake to fit inside and the cookie box would be the decoration on the cake!

こちらはスクエア形のケーキ。フルーツやマカロンが対角線上に並んでいますが、やはり手前から奥に向かって高さを出しています。メリハリが効いていて、洗練された雰囲気のデコレーションですね。こうしたライン状のトッピングは、丸型のホールケーキにも使っても素敵です。

可愛くて、でも簡単♪手作りケーキのデコレーションアイデアを集めました

Focus was obviously the cake, but check out that cup!

197b87f0f69627f66ff8c51b5df707fd.jpg 276×960 pixels

12 asparagus spears 6 prosciutto slices Cut prosciutto strips in half lengthways. Wrap the bottom end of prosciutto over the asparagus start rolling in a spiral up, leaving tip exposed. Fry wrapped asparagus spears until prosciutto is brown and crispy.

こちらはブライン液に漬けたチキンと漬けていないチキンとを比べた写真です。その違いは一目瞭然!ブライン液に漬けたチキンの方が明らかにふっくらしていますね。これは塩分がたんぱく質を分解し、そこに水分が吸収されるからなのだそう。確かに、切り口がみずみずしいのがよく分かります。

漬けるだけでお肉がしっとりジューシーに!魔法の「ブライン液」で柔らか食感を楽しもう♪

The Food Lab: The Best Southern Fried Chicken

これからの季節に大活躍♪水で割ってレモネードに。炭酸で割ればレモンスカッシュも!

レモネードのもと。

これからの季節に大活躍♪水で割ってレモネードに。炭酸で割ればレモンスカッシュも!

Pinterest
Search