Community library in China turns a roof into a playground

The Pinch community library in China turns a roof into a playground

The Pinch is a small community center and library located in the mountain village of Shuanghe, China. Designed by John Lin and Olivier Ottevaere, the pinch features a curved roof which doubles as a childrens slide, an indoor library and a playground.

Kamaishi district school long ago, such as construction design candidate selection simple proposal | office of kumiko inui

Kamaishi district school long ago, such as construction design candidate selection simple proposal

'Liyuan Library' by Li XIaodong Atelier, Huairou, China

The Liyuan Libray By Li Xiaodong Atelier. Via ContemporistThe Liyuan Libray By Li Xiaodong Atelier. Via Contemporist- striking!

THE PINCH by John Lin - Community library in China turns a roof into a playground

The Pinch community library in China turns a roof into a playground

Image 8 of 9 from gallery of WAF Reveals Shortlist for Wood Excellence Award. The Pinch/Department of Architecture, The University of Hong Kong. Image Courtesy of World Architecture Festival

育良保育園/松島潤平建築設計事務所+株式会社桂建築設計事務所 ikura nursery school

育良保育園/松島潤平建築設計事務所+株式会社桂建築設計事務所 ikura nursery school

Pinterest
Search