その他のアイデア
RYUE NISHIZAWA / vertical house

まるで都会のオアシスのような建物が東京にあります。 建物全体の幅は4メートルという狭小住宅。しかも立地も悪く、日当りも良くないという条件つき。これを解消する為に、建物全体がガラスで覆われており、通りに…

Junya Ishigami’s proposal for a house in a little forest, Japan. An interesting project for a house that combines the needs of everyday living with the novelty and escape of a vacation home. The house rises a total of eleven stories; each floor is dedicated to a single, small square room. The basic functions suited for daily life are located in the bottom few floors where they are accessible to the occupants and where the majority of habitation will occur.

Junya Ishigami’s proposal for a house in a little forest, Japan. An interesting project for a house that combines the needs of everyday living with the novelty and escape of a vacation home. The house rises a total of eleven stories; each floor is dedicated to a single, small square room. The basic functions suited for daily life are located in the bottom few floors where they are accessible to the occupants and where the majority of habitation will occur.

Arc-en-Rêve Centre d'Architecture, Galerie d'Exposition, Bordeaux, Exposition «  Petit? Grand? L'Espace Infini de l'Architecture - Junya Ishigami  » © Rodolphe Escher

Junya Ishigami

Arc-en-Rêve Centre d'Architecture, Galerie d'Exposition, Bordeaux, Exposition « Petit? Grand? L'Espace Infini de l'Architecture - Junya Ishigami » © Rodolphe Escher

arkitekcher:  Kew House | Piercy & Company     - This 4 bedroom family home in the Kew Green Conservation Area of Richmond-Upon-Thames draws on the adjacent Royal Kew Gardens and original vernacular buildings for guidance. Inserting a crisp weathering steel volume into a 19th century brick shell, it balances the demands of a contemporary family home with the needs of the Conservation Area.

arkitekcher: Kew House | Piercy & Company - This 4 bedroom family home in the Kew Green Conservation Area of Richmond-Upon-Thames draws on the adjacent Royal Kew Gardens and original vernacular buildings for guidance. Inserting a crisp weathering steel volume into a 19th century brick shell, it balances the demands of a contemporary family home with the needs of the Conservation Area.

Pinterest
検索